Om os

Forside | Om os

Dansk Dørteknik blev grundlagt og startet af Lars Hansen i 1998 – dengang under navnet L H Teknik med adresse i Strøby Egede. I starten var Lars kun sig selv og havde småjobs forskellige steder og bl.a. på Rigshospitalet.

En af Lars grundprincipper var (og stadig er) at en opgave ALTID skal løses ordentligt og ALDRIG meldes færdig før alt er 100% færdigt, kontrolleret og stedet er rengjort. Denne holdning er en af hovedårsagerne til at der kom flere og flere kunder og opgaver særlig indenfor døre og dørautomatik.

Under arbejdet på Rigshospitalet og Hvidovre Hospital, udviklede Lars sin egen stålkarm – perfekt til brug på f.eks. hospitaler. Karmen blev udviklet med udgangspunkt i at den skulle kunne holde til brug på et hospital, være let at renholde, vedligeholdelsesfri og æstetisk – det er lykkedes ret godt og der er den dag i dag stadig større efterspørgsel på netop denne karm og så kan den tilmed tilpasses helt efter kundens ønsker og behov.

Vi har gjort det til en specialitet, særlig indenfor hospitals- og medicinalsektoren, at vi leverer og monterer hele og færdige dørløsninger. Dvs. at vi overtager dørhuller på byggepladsen og så monterer vi dørene og besætter dem med slusestyringer, automatik, ABDL, ADK, låsesystemer osv. En helt færdig løsning og utrolig nemt for kunden, som ikke skal have fat i 3 el. 4 fag for at få sat døre i (leverandør, montør, elektriker og låse/ADK-montør)

I 2004 ændrede firmaet navn til Dansk Dørteknik ApS og i 2016 blev firmaet omdannet til Dansk Dørteknik A/S.

I 2011 stiftede Lars også firmaet Screen Tech ApS som beskæftiger sig med alt indenfor Solafskærmning og service herpå – se organisationsdiagram og www.screen-tech.dk

I dag beskæftiger Dansk Dørteknik ca. 15 mand og det er med meget mere end døre:

  • Vi har produktion af SAPA Alu Facadepartier og glasvægge og kan derfor tilbyde et bredt udvalg af løsninger herpå – selvfølgelig inkl. montage og inkl. alle former for standard- og individuelle automatikløsninger.
  • Vi udfører alle former for smedearbejder og kan derfor levere og montere CE mærket stål i udførelsesklasse I og II i henhold til EN 1090. Beslag, inddækninger og rustfrit klarer vi også.
  • Vi tager gerne mindre fagentrepriser i naturlig sammenhæng med dør- og facadearbejder.
  • Vi tilbyder service og vedligehold af nye som eksisterende dørautomatiksystemer – både elektriske og pneumatiske. Vi tilbyder gerne en fast serviceaftale tilpasset efter Deres behov.
  • Vi har opbygget stor erfaring og ekspertise i service og vedligehold af det nu udgåede transport-anlægssystem ”Von Roll” som fragter små minicontainere rundt internt på f.eks. hospitaler. Vi producerer og leverer nye reservedele til anlægget på Hvidovre Hospital.